- Autor: IvaMi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Srnčí kýta | 850 |
Cibule | 150 |
Paprika červená | 200 |
Okurky sterilované průměr | 80 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Ketchup Stevia (Spak) | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6229 kJ
Bílkoviny (g): 193,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1246 kJ
Bílkoviny (g): 38.6, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Na oleji (50 g) osmahleme cibuli (150 g), přidáme maso nakrájené na malé kousky (já dělám ze srnčí kýty - 850 g), osolíme a omepříme. Já vařím va papiňáku cca 20-25 minut, potom přidáme na malé kousky nakrájenou červenou papriku (200 g) , 2 kyselé okurky, jednu čili papričku (jen kdo má rád pikantní). Podusíme a nakonec vmícháme kečup (60 g).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.