- Autor: IvaMi
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 750 |
Špek | 22 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 17 |
Rama Cremefine na vaření | 250 |
Mrkev | 500 |
Celer bulva | 350 |
Cibule | 250 |
Ocet | 100 |
Sůl | 60 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový lict, ocet a cukr
Energetická hodnota celkem: 11315 kJ
Bílkoviny (g): 169,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 241,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 195,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2263 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 22.4, Sacharidy (g): 48.2, SAFA (g): 7, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso prošpikujeme, osolíme , opepříme a na oleji orestujeme ze všech stran. Vložíme do pekáčku a přidáme kořenovou zeleninu (sterilovaná - mrkev, celer, cibule). Podlijeme a přikryté pečeme 1-1,5 hodiny, potom odkryjeme a pečeme půl hodiny, přidáme rostlinou smetanu RAMA cremifine a ještě pečeme (průběžně podléváme).
Komentáře je možné psát až po přihlášení.