- Autor: Rebelant2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Celer bulva | 100 |
Žloutek | 1 |
Olej olivový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1445 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Pres noc marinovat maso s olejem, lzickou kurkumy ci kari. Nasekat maso s celerem, cibuli a cesnekem. Pridat zloutek, sul, pepr a mlety kmin.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.