- Autor: smahova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 80.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 250 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 300 |
Med | 6 |
Jablka | 140 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Dochucovadla:
Skořice
Energetická hodnota celkem: 5008 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 187,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 63 kJ
Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme vločky, vodu, jogurty a med. Polovinu dáme na plech s pečicím papírem, na vrch dáme jablka se skořicí a přikryjeme druhou polovinou těsta. pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.