- Autor: denkova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Celer řapíkatý | 40 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 40 |
Česnek | 4 |
Rajčatové pyré | 10 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Slanina anglická | 60 |
Houbová směs mražená | 100 |
Bujón Knorr průměr (hotový výrobek) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 4226 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.