- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Cibule | 100 |
Česnek | 45 |
Olivovy olej Extra Virgin | 30 |
Špenát | 500 |
Dochucovadla:
pepr, zazvor, Tamari ci Shoyu omacka, citronova stava
Energetická hodnota celkem: 3205 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 801 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso nakrajime na tenke nudlicky, zalejeme lzici Tamari nebo Shoyu omacky, pridame stavu z pulky citronu, 2 rozdrcene cesneky , opeprime a pridame trosku mleteho zazvoru, lehce zakapneme olivovym olejem. Nechame chvili odlezet. Mezitim 1. panev rozpalime nalejeme trosku olivoveho oleje a osmahneme cibulku a 1 cesnekovy strouzek na platky, pridame na kousky natrhane spenatove listy a lehce podusime 2. panev orestujeme kureci smes, aby bylo skoro hotove Smichame 1. panev s obsahem 2. panve a lehce nechame prohrat dohromady (cca 5 minut) Podavame s celozrnnou Basmati ryzi ci celozrnymi testovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.