- Autor: lenin79
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 640 |
Kuřecí prsa bez kůže | 336 |
Cibule | 53 |
Česnek | 11 |
Houska bílá | 78 |
Houska vícezrnná | 47 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 116 |
Vejce celá průměr | 105 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 4939 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 291 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
maso a kapustu(vařenou) nameleme a pak vše smíchat. Vařeno v páře. karbánátků a 85g
Komentáře je možné psát až po přihlášení.