- Autor: Krejcisi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 2000 |
Víno červené | 500 |
Destiláty, lihoviny 40 % alkoholu (vodka, slivovice, whisky) | 20 |
Kančí průměr | 1000 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Slanina anglická | 200 |
Cibule | 500 |
Dochucovadla:
Hovězí vývar, kmín, pepř, rum
Energetická hodnota celkem: 14094 kJ
Bílkoviny (g): 286,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 284,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 25
Energetická hodnota na 1 porci: 1762 kJ
Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 13.6, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 5.9, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 3.1
Postup přípravy
Poprdím Cibulku se slaninou a trochou kmínu. Poprdím maso,které bylo přes noc naložené ve vývaru z koření na zvěřinu. Zaleju vínem a rumem a nechám 10 min vyvařit. Zaleju hovězím vývarem a vmíchám mouku na zahuštění. Vaříme půl hoďky, než maso změkne
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.