- Autor: pejska
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 1000 |
Dochucovadla:
cukr,sůl, pepř, bylinky dle chuti
Energetická hodnota celkem: 4300 kJ
Bílkoviny (g): 230,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 430 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
1kg kuřecích prsou pokrájet na drobno, zpracovat v hnětači až to místy vypadá na kaši. Přidat 100 ml vody, 1 kávovou lžičku moučkového cukru, sůl, pepř, bylinky. Výsledný produkt dát na dva dny do lednice a občas promíchat. Pak naplnit sáček na tlačenku a dát hodinu vařit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.