- Autor: chabra
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 1000 |
Zelí bílé kysané | 500 |
Kuřecí prsa bez kůže | 750 |
Cibule | 150 |
Smetana zakysaná 12% | 150 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Dochucovadla:
Sůl grilovací koření pepř
Energetická hodnota celkem: 8866 kJ
Bílkoviny (g): 219,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 219,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1478 kJ
Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Oloupeme zemáky a nakrájíme na kolečka. Rozprostřeme na pekoček a pokryjeme vrstvou zelí a masem s cibulou. Pak dáme ještě vrstvu zelí a zadeklujeme zemákama. Po hodině pečení zalejeme kysanou smetanou ředěnou mlíkem. Tak.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.