- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 104 |
Cibule | 50 |
Slanina anglická | 32 |
Tavený sýr nízkotučný do 30% průměr | 36 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 4 |
Pór | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1293 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 431 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 3.7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.