- Autor: Quick
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
jogurt řecký lidl | 180 |
Cibule | 70 |
Mrkev | 225 |
Celer bulva | 225 |
Dochucovadla:
sůl, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1899 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mrkev a celer očistit, uvařit do poloměkka v osolené vodě. Vychladlou zeleninu nastrouhat na nudličky, přidat cibuli nakrájenou na kostičky a vmíchat řecký jogurt. Pokud je jogurt málo kyselý, dochutit citronovou šťávou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.