- Autor: svetluska84
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celá průměr | 220 |
Žampiony krájené v mírně slaném nálevu (Bonduelle) | 120 |
Cibule | 100 |
Šunka vepřová průměr | 300 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 10558 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 381,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1508 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 54.4, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.