- Autor: kabaga
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 400 |
Vejce celá průměr | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Mouka pšeničná celozrnná | 60 |
Mouka pohanková | 30 |
Mouka pšeničná hrubá | 60 |
Energetická hodnota celkem: 6527 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 301,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 187,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 30.1, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 18.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Nastrouháme jablka, dáme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme skořicí, přidáme nasekané vlašské ořechy a navrch dáme piškotové těsto ze tří vajec. Pečeme cca 15 minut ve vyhřáté troubě na 150 st. C. Po upečení překryjeme pečícím papírem, otočíme, sundáme spodní pečící papír a roládu svineme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.