- Autor: Zlatko
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 250 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 180 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 80 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 120 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Jahody | 50 |
Borůvky | 80 |
Kokos strouhaný | 40 |
Energetická hodnota celkem: 12137 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 121,
Sacharidy (g): 392,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 197,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1517 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 15.1, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 24.6, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.