- Autor: Flora
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řeřicha zahradní | 100 |
Krupice pšeničná | 50 |
Flora Gold | 30 |
Víno bílé suché | 100 |
Treska | 600 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3830 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Filé z tresky osušíme v papírovém ubrousku, osolíme, opepříme a lehce obalíme z obou stran v mouce. Na pánvi rozehřejeme Floru a krátce a zprudka rybu opečeme z obou stran, aby uvnitř zůstala šťavnatá. Zalijeme vínem a částečně necháme odpařit tekutinu. Nakonec posypeme řeřichou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.