- Autor: LeninaH
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 168 |
Olej olivový | 10 |
Hovězí kližka | 810 |
Rajčata | 500 |
Pramenitá voda | 500 |
Česnek | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, kmín a česnek dle chuti
Energetická hodnota celkem: 6022 kJ
Bílkoviny (g): 177,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1506 kJ
Bílkoviny (g): 44.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli a maso orestujeme naoleji.Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata, zalijeme vodou a necháme dusit do měka
Komentáře je možné psát až po přihlášení.