- Autor: fiserka.m
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 500 |
Hořčice klasická (Spak) | 10 |
Šunka od kosti | 150 |
Zelí bílé kysané | 250 |
Cibule | 20 |
Dochucovadla:
vepřová šťáva z kostky
Energetická hodnota celkem: 4825 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1206 kJ
Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
maso nakrájíme a naklepeme osolíme opepříme potřeme hořčicí a poklademe směsí ze sterilovaného zelí šunky a opečené cibulky. Poté maso zabalíme do závitku a na sucho opečeme na pánvi, pak dáme do pekáčku a zalijeme vepřovou šťávou připravenou z kostky a dáme péci asi na 40 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.