- Autor: colarcat
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 250 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Cibule | 200 |
Česnek | 50 |
Paprika zelená | 150 |
Eidam 45% | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián, paprika, česnek
Energetická hodnota celkem: 9825 kJ
Bílkoviny (g): 164,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 232,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 77 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
osmažit cibulku, přidat kuřecí prsa osolená, opepřená, přisypat tymián a papriku, osmažit. až jsou prsa hotová, přidat mraženou zeleninu a čerstvou papriku, vymačkaný česnek. smíchat s uvařenou rýží, zapéct, posypat sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.