- Autor: .lelinka.
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pivo tmavé 11° | 300 |
Klobása ostravská | 600 |
Cibule | 228 |
Česnek | 6 |
Med | 16 |
Kečup | 96 |
Energetická hodnota celkem: 6005 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 1001 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Klobásky si do půlky rozřízneme, vyplníme cibulí a vyskládáme do pekáčku plného cibule. Nyní si připravíme kečup s utřeným česnekem a medem. Touto směsí klobásky potřeme. Poté zalijeme pivme a dáme do trouby péct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.