- Autor: Andrejckak
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 5 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 200 |
Cibule | 30 |
Hořčice kremžská průměr | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, citronová šťáva, hořčice
Energetická hodnota celkem: 1633 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 163 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
V misce smícháme vaničku tvarohu s konzervou tuňáka ve vlastní šťávě. (Šťávu z konzervy předtím vylijeme, ale nemačkáme moc, aby byla pomazánka šťavnatá.) Přidáme nadrobno nakrájenou menší cibulku. Dochutíme šťávou z citrónu, 2 - 3 lžícemi hořčice (podle chuti), osolíme a mírně opepříme. Dobrou chuť! :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.