- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 2
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibule | 100 |
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Smetana na vaření 12% | 100 |
Citronová šťáva | 20 |
Citronová kůra | 1 |
Dochucovadla:
sůl,citr.kůra,šťáva,bobkový list, nové koření, tymián,
Energetická hodnota celkem: 5094 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1274 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nastrouhanou zeleninu osmahneme na pánvi včetně koření a mírně osoleného masa ,aby se zatáhlo, podlijeme a dusíme pod poklicí v troubě (nebo remosce) do měkka. Pak maso vyjmeme, zeleninu rozmixujeme a přidáme smetanu.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.