TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr ve vinné páře

Zpět
  • Autor: Puclik183
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Víno bílé suché200
Kapr100

Dochucovadla:

bylinková sůl (bazalka,tymián, nebo provenskálské koření ,petrželová nať,

Energetická hodnota celkem: 970 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Popis:Porce kapra ochuťte bylinkovou solí (provensálské bylinky, petrželová nať a mořská sůl). Položte je na napařovací vějíř či mřížku. Víno a čerstvé bylinky dejte do varné nádoby a poté vařte kapra v páře 7 – 10 minut podle velikosti porcí. Uvařené porce potřete máslem a doplňte jemně sekanou petrželovou natí. Podávejte s vařenými brambory, rýží a jinými jemně upravenými přílohami.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři