- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr | 800 |
Paprika červená | 100 |
Paprika zelená | 100 |
Paprika žlutá | 100 |
Rajčata | 300 |
Cibule | 150 |
Česnek | 50 |
Máslo čerstvé | 4 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr | 200 |
Dochucovadla:
sůl, česnek, špetka provensálských bylinek
Energetická hodnota celkem: 7209 kJ
Bílkoviny (g): 211,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1802 kJ
Bílkoviny (g): 52.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 7, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Kapří filety potřeme solí s česnekem položíme do pekáčku na nakrájená rajčata, papriky a cibuli , která jsme lehce osolili. Vložíme do trouby (lze dělat i v remosce) vyhřáté na 200stupňů. Po patnácti minutách zasypeme strouhaným sýrem a necháme dopéct do růžova. Můžeme přidat vločku másla pro chuť.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.