- Autor: .lelinka.
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Smetana zakysaná 15% | 190 |
Česnek | 20 |
Cibule | 50 |
Hořčice francouzská | 48 |
Vepřová kýta | 450 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4690 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 938 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na trošce oleje si opečeme maso. Poté do výpeku přidáme cibuli a lisovaný česnek - orestujeme. Až je cibule měkká přidáme smetanu s hořčicí provaříme. Přidáme maso také prohřejeme a máme hotovo. Podáváme s rýži.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.