- Autor: Zlatko
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 20 |
Hera | 200 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
Mouka špaldová celozrnná | 500 |
Žloutek | 15 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Mandle | 100 |
Rozinky | 100 |
Energetická hodnota celkem: 19600 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 214,
Sacharidy (g): 571,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 182,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1960 kJ
Bílkoviny (g): 10.1, Tuky (g): 21.4, Sacharidy (g): 57.1, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 18.2, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.