- Autor: kabaga
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr | 800 |
Citronová šťáva | 50 |
Olej olivový | 50 |
Dochucovadla:
sůl, citronová šťáva, olej
Energetická hodnota celkem: 6150 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1538 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Připravené porce kapřích podkov (naložené do citronové šťávy a olivového oleje) dále na rošt a pečeme z každé strany cca 5 minut. Nakonec osolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.