- Autor: Kellerka
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané | 500 |
Jablka | 150 |
Cibule | 100 |
Kuřecí stehno bez kůže | 500 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, bylinky na kuře
Energetická hodnota celkem: 4121 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1374 kJ
Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 11.7, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Zelí se smíchá v pekáčku s nastrouhaným jablkem a cibulí nadrobno nakrájenou. Navrch položíme k.stehna bez kůže a dáme zapéci na 45min. do trouby. Podáváme s brabory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.