- Autor: AndreaRetovska
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Majonéza (Spak) | 200 |
Créatif Klasik zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 150 |
Salám Junior | 250 |
Želatina (v suchém stavu) | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 8400 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 172,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 840 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 17.2, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.