- Autor: Kellerka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 250 |
Rajčata konzervovaná | 250 |
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Olej olivový | 10 |
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Dochucovadla:
sůl, provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 3615 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 904 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a promícháme se solamylem. Na oleji maso osolíme, okořeníme, opečeme a přidáme rajčata. Duísme 10 min. K měkkému masu přidáme propláchnuté a okapané fazole, zamícháme a necháme přejít varem. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.