- Autor: belluzzt
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 100 |
Parmazán | 5 |
Houby čerstvé průměr | 5 |
Králičí maso | 100 |
Česneková polévka instantní průměr (hotový pokrm) | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, parmazán na posypání
Energetická hodnota celkem: 2345 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vezmeme již upečené maso králíka a nahrájíme ho na drobné kousky a vložíme na pánev. V hrnci uvaříme rýži a poté na pánvi společně zamícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.