- Autor: Lenka Kvi
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Cibule | 130 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Paprika sterilovaná | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,masox
Energetická hodnota celkem: 2700 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 675 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
kuřecí prsa osolíme,opepříme a orestujeme na cibulce.Podlejeme vodou,přidáme masox a sterilovanou červenou papriku.Až je maso měkké šťávu zahustíme hraškou dle potřebý.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.