- Autor: bielste
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hera | 60 |
Vejce celá průměr | 100 |
Měkký tvaroh (Olma) | 750 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 |
Mouka pšeničná polohrubá | 180 |
mouka liva | 80 |
pudingový prášek | 37 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11087 kJ
Bílkoviny (g): 170,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 345,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 156,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 924 kJ
Bílkoviny (g): 14.2, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.