- Autor: Lenka Kvi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs lečo mražené | 350 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Cibule | 110 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,chili papriřky (vločky),česnek
Energetická hodnota celkem: 4564 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1141 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na tuku osmahneme cibulku,přidáme na kousky nakrájená osolená a opepřená kuřecí pasa.Restujeme,okořeníme chili vločkamý dle chuti.Přidáme mražené lečo a dusíme. Na konec přidáme na kousky nakrájená rajčata a jen prohřejem.Dochutíme česnekem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.