- Autor: AndreaRetovska
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 700 |
Cibule | 200 |
Mrkev | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Masox (hotový výrobek) | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 11332 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 192,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1889 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.