- Autor: Rottova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže natural (v suchém stavu) | 250 |
Hrášek mražený | 100 |
Kukuřice mražená | 100 |
Mrkev mladá mražená | 100 |
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 350 |
Eidam 30% | 20 |
Dochucovadla:
sůl, kari, sladká paprika
Energetická hodnota celkem: 9205 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 105,
Sacharidy (g): 221,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 72 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Zvlášť uvaříme rýži, zeleninu uvaříme v páře. Rýži, vařenou zeleninu a skleničku masa ve vlastní šťávě smícháme dohromady, ochutíme solí, kari a sladkou paprikou. Pokud máme, přidáme pažitku a posypeme eidamem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.