- Autor: aneta.styblikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Solamyl bramborový škrob | 60 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 44 |
Vejce celá průměr | 165 |
Cibule | 70 |
Worcester | 15 |
Tekuté koření (Maggi) | 15 |
Dochucovadla:
Sůl, kari
Energetická hodnota celkem: 5808 kJ
Bílkoviny (g): 138,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 968 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Všechny ingredience smícháme dohromady, nechat chvíli odstát v lednici a péct na oleji v lívanečníku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.