- Autor: Petulka189
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 1000 |
Papričky chilli | 5 |
Rajčata | 50 |
Brambory pečené | 600 |
Dochucovadla:
provensálské koření, koření na roštěnou
Energetická hodnota celkem: 10748 kJ
Bílkoviny (g): 203,
Tuky (g): 154,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1791 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 25.7, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
1 kg vepřevé pleci, olivový olej, koření, chilli papričky (2ks), 2 rajčata - do trouby a nechat péct cca 2 hod
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.