- Autor: Lenka Kvi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 190 |
Rajčata | 110 |
Paprika červená | 180 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 300 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cibule | 170 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,sladká paprika,hořčice
Energetická hodnota celkem: 8500 kJ
Bílkoviny (g): 178,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 266,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2125 kJ
Bílkoviny (g): 44.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 66.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na kousky osolíme,opepříme,přidáme na drobno nakrájenou cibulku a celá vejce.Směs ochutíme sladko paprikou a hořčicí.Promícháme a směs na prudko osmažíme.Až je maso měkké přidáme ji do uvařených těstovin a do na drobno nakrájené zeleniny.Na konec do saláto vmícháme bílý jogurt.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.