- Autor: ajanka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 10 |
Olej olivový | 4 |
Mrkev | 315 |
Zelí bílé hlávkové | 580 |
Dochucovadla:
Jablečný ocet,sůl
Energetická hodnota celkem: 1254 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 209 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mrkev očistíme a nastrouháme na struhadle.Zelí bílé hlávkové očistíme,vykrojíme sřed a také nastrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky.Vše smícháme dohromady,posolíme,zakapeme olivovým olejem a asi 2 lžičkami vinného octa.Promícháme a necháme odležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.