- Autor: Bbrody
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 40 |
Mouka pšeničná celozrnná | 50 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 2074 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1037 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.