- Autor: Karusta
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 125 |
Mouka žitná celozrnná | 125 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Droždí | 10 |
Sůl | 15 |
Máslo čerstvé | 25 |
Energetická hodnota celkem: 8729 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 381,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 727 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.