- Autor: valesovah
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 120 |
Šunka od kosti | 30 |
Zelí bílé kysané | 50 |
Cibule | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1348 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Plátky masa hodně rozklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky a kysaným zelím, zavineme a sepneme jehlou. V zapékací misce necháme na trošce oleje zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, vložíme závitky, orestujeme je, podlijeme vodou, přikryjeme a dusíme doměkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.