- Autor: lenin79
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 455 |
Zelí červené hlávkové | 143 |
Mrkev | 134 |
Paprika červená | 85 |
Ředkvičky | 37 |
Citronová šťáva | 8 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Ocet | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1208 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 151 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
porce a 100 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.