- Autor: Krejcisi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 670 |
Olej olivový | 1 |
Paprika bílá | 300 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 400 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 250 |
Dochucovadla:
harissa, sul, pepr
Energetická hodnota celkem: 5191 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1038 kJ
Bílkoviny (g): 37.2, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 8.6, Sůl (g): 2.4
Postup přípravy
osmahnu cilubi a papriky na velke kusy. pridam harissu, rajcata, vzvar a maso. varim ěř minut. par minut pred dokoncenim pridam fazole. maso vzjmu, pokrajim, cratim, dosolim, dopeprim podavame s jogurtem a quinou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.