- Autor: sova1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 800 |
Vejce celá průměr | 110 |
Tuňák Per Pasta s česnekem a feferonkou (Rio Mare) | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 150 |
Rukola | 50 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,medvědí česnek,petržel,konopné semínko,semínko chio
Energetická hodnota celkem: 5466 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 148,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1367 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce,poté oloupeme a rozmačkáme v míse.Přidáme tuňáka,vejce,pokrájenou rukolu,koření a promícháme. Pečeme v troubě na pečícím papíru. Dobrou chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.