- Autor: otylie
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 309 |
Cibule | 30 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2499 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1250 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.