- Autor: Diego-Tom
- Doba přípravy (min.): 724
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Aspik | 600 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Kuřecí stehno bez kůže | 400 |
Mrkev | 400 |
Petržel - kořen | 200 |
Celer bulva | 150 |
Energetická hodnota celkem: 5760 kJ
Bílkoviny (g): 191,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 288 kJ
Bílkoviny (g): 9.6, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 4.9, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.