TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hlívový guláš

Zpět
  • Autor: Killa
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, gulášové koření, masox

Energetická hodnota celkem: 2705 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 127, SAFA (g): 0, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 451 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 21.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku. Přidíme na kousky nakrájenou hlívu ústřičnou a orestujeme. Zalijeme litrem vody, přidáme nakrájené brambory a vaříme do změknutí. Poté přidáme 3 lžíce sladké papriky a kostku masoxu. Provaříme a přidáme mouku smíchanou se studenou vodou, tím guláš zahustíme. Provaříme 10 minut. Dochutíme solí a můžeme podávat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři