- Autor: jabir
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 900 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 80 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 400 |
Flora | 15 |
Dochucovadla:
bobkový list, čierne korenie celé, soľ
Energetická hodnota celkem: 9815 kJ
Bílkoviny (g): 196,
Tuky (g): 154,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 982 kJ
Bílkoviny (g): 19.6, Tuky (g): 15.4, Sacharidy (g): 4.9, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.